Dragan Jovanović

Dragan Jovanović, poznato lice kulinarskog showa “Tri, dva, jedan kuhaj”, medicinski tehničar i prekvalificirani kuhar – chef i strastveni zaljubljenik u kuhanje. Ljubav prema hrani i
namirnicama odrazila se putem pravog projekta “GastroKlubPula”.  

Gastro Klub Pula je prostor koji je osmišljen kao svojevrsni klub u kojem se druže svi ljubitelji hrane. Tamo se okuplja ekipa koja voli kuhati i razmijenjivati znanje i ideje.

Dragan surađuje s poznatim hrvatskim chefovima poput Davida Skoke, Ivana Pažanina, Stevo Karapandža, Hrvoja Zirojevića, Željka Klemenčić, a često je rado pozvan gost na brojnim festivalima diljem Hrvatske.
Također je i Sammic-ov ambassador za sousvide tehniku kuhanja za hrvatsku.

 

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

  • MATEJ ZARO I UROŠ ROJAC – dvije nezaobilazne adrese za ozbiljne ljubitelje prirodnih vina

    Ako ste u konstantnoj potrazi za novim vinskim uzbuđenjima i preferirate, k tome, prirodna vina, onda su ova dva vinara iz Slovenske Istre adrese koje obavezno morate posjetiti: Matej Zaro(Izola) i 14 km dalje prema unutrašnjosti Uroš Rojac(malo mjesto Gažon). Oba vinara posvećena su u najvećoj mjeri autohtonim sortama – malvaziji istarskoj i refošku– , dolaze … Objava MATEJ ZARO I UROŠ ROJAC – dvije nezaobilazne adrese za ozbiljne ljubitelje prirodnih vina pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • BEOWINE OKUPIO BROJNE IZLAGAČE velika popularnost hrvatskih vina u Srbiji

    Na beogradskom sajmu vina BeoWine, koji se održavao u sklopu 42. međunardonog Sajma turizma, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore predstavilo se se i 12 hrvatskih vinarija – Iločki podrumi, Blato 1902, Kutjevo, Terzolo, Udruga Plavac mali Pelješac, PZ Vrbnik, Testament vinery, Galić vina, Dingač Skaramuča, Belje, Agrolaguna, Feravino. “U posljednje je tri godine rast izvoza … Objava BEOWINE OKUPIO BROJNE IZLAGAČE velika popularnost hrvatskih vina u Srbiji pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • ESPRESSO NIJE NAPITAK, ESPRESSO JE TRENUTAK!

    Doista , kada razgovaram sa ljudima koji piju espresso uvijek spominju senzaciju kao trenutak kojem su osjetili okus i u drugom je okus nepovratno nestao… Dugogodišnji rad bariste obilježavaju komplimenti i osmjesi zadovoljnih klijenata te neiscrpni opisi okusa šalicu za šalicom, kao da sa svakim želimo zajedno doživiti taj trenutak. Zastrašujuć pogled klijenta kada mu … Objava ESPRESSO NIJE NAPITAK, ESPRESSO JE TRENUTAK! pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.