David Skoko

David Skoko, jedan od modernih velikana domaće gastronomije najpoznatiji je prema svojoj ljubavi prema ribi.

Za konobu Batelinu voli reći kako je ona obitelj, strast i sigurno okruženje u kojem raste, ona je već godinama centar njegovog svijeta.
Davidova kuharska kreativnost možda je mnogima u početku bila teško razumljiva , no vremenom se upravo ona pokazala formulom uspjeha i donijela mu popularnost.

David je chef sa izrazitim poštovanjem prema namirnici i ona mu je apsolutni prioritet.
Za svoju obitelj voli reći kako su prvenstveno ribari i da upravo u toj sferi rastu. Njegov način pripreme jela od ribe više vrednuje ribarski rad nego ribu i to tako da se s jednakom pozornošću I poštovanjem odnosima prema svemu što je bilo u ribarskoj mreži. Želja mu je inspirirati, kako bi se unijelo više kreativnosti i promijenio pristup hrani i kuhanju

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

  • #VinoZaDoma – nekih se stvari ne treba odreći nikada

    U vrijeme kad svi moramo biti odgovorni i ostati doma, ljepotu života otkrit ćemo u sitnicama. Jedna od njih je i čaša dobrog vina, a u Feravinu su se pobrinuli da do nje dođete i bez da izlazite iz kuće   Za ljubitelje vina dobra vijest stiže iz Feričanaca. Novim projektom #VinoZaDoma poznata slavonska vinarija … Objava #VinoZaDoma – nekih se stvari ne treba odreći nikada pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • KRAUTHAKER – dostupan putem web shopa

    I u ovim nepredvidljivim danima, bitno je pronaći nešto pozitivno i izvući najbolje iz trenutne situacije. Vrijeme provedeno kod kuće može se iskoristiti na brojne načine – bilo to učenje i usavršavanje kojem smo se dugo željeli posvetiti ili uživanje u malim ritualima koji nas ispunjavaju, kao što su kuhanje omiljenog jela i povremeno opuštanje … Objava KRAUTHAKER – dostupan putem web shopa pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • VINSKE ZVIJEZDE u doba koronavirusa

    I vinska ocjenjivanja su zastala tijekom razdoblja izvanrednih mjera uzrokovanih pandemijom koronvirusa. Većina se ocjenjivanja održava naslijepo s više članova komisije, pripreme vina za ocjenjivanje (dostava, provjera podataka, priprema materijala) obično radi nekoliko osoba, stoga je logično da je i ovaj „grupni rad“ na čekanju. Srećom, prvo ovogodišnje ocjenjivanje vina projekta Vinske zvijezde 2020. održano … Objava VINSKE ZVIJEZDE u doba koronavirusa pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.