Deni Srdoč je najmlađi hrvatski osvajač Michelinove zvijezdice i chef kuhinje poznatog kvarnerskog restorana Draga di Lovrana.
U kuhanje se zaljubio već u djetinjstvu, na rodnom Krku, promatrajući baku Mariju kako s ljubavlju priprema tradicionalne kvarnerske specijalitete. Deni rado istražuje recepte i jela iz svih krajeva Hrvatske, a inspiraciju često pronalazi i na brojnim putovanjima, gdje s velikom znatiželjom otkriva i upija okuse lokalnih gastronomija. Često posjećuje Francusku, kolijevku moderne gastronomije i Italiju, gdje se divi prvoklasnim jelima pripremljenih od „običnih“ namirnica, čemu teži i u svojoj kuhinji.
Deni je oduvijek veliku pozornost pridavao namirnicama koje koristi, one moraju biti prirodno uzgojene, a većina ih je, naravno, s područja Kvarnera. Uvijek bira tradicionalna jela koja interpretira na moderan i inovativan način.
Dobitnik je nagrade Mladi talent godine Gault&Millaua