Hedonist Gourmet Festival

Hedonist Gourmet & Wine u petak 25. i 26.10.2019 organizira svoj treći godišnji event, na kojem će nastupiti vodeći Chef-ovi Hrvatske gastronomije. U razdoblju od 14:00 – 19:00 sati za Vas će Fingerfood zalogaje spremati Mate Janković, David Skoko, Hrvoje Zirojević, Dragan Jovanović i Mate Sučić.

Gala večera

Petak 25.10.2019 u 20:00 sati vrijeme je rezervirano za Gala večeru.
Gala večera se održava u ambijentu restorana Bevanda.
Janez Bratovž, Deni Srdoč, Petra Jelenić, Robert Benzija i Konrad Vulić za Vas pripremaju raskošnu večeru sljubljenih s vinima vodećih Hrvatskih vinarija.

Mjesta za ručak ograničena su za 80 osoba po cijeni od  600.00kn.
Svoje mjesto možete rezervirati na hedonist@tremissis.hr .

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

  • PORTUGIZAC SELECTION – prvo otvaranje boce mladog vina

    U organizaciji udruge Portugizac Plešivica, pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, Grada Jastrebarsko te uz podršku Turističke zajednice Zagrebačke županije i Turističke zajednice grada Jastrebarsko, svečano je uz zvuke violine, održano prvo otvaranje boce mladog vina – Portugizac Selection. Događaj se održao u suradnji s domaćinima poznate vinske kuće Witrina u Vlaškoj ulici 7 u Zagrebu, uz … Objava PORTUGIZAC SELECTION – prvo otvaranje boce mladog vina pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • SAN MAURO NONNO I VINO PRIJATELJSTVA – aromatična vina bujskih brežuljaka

    Posebne stvari dijele se s najdražim ljudima – znaju to Sergej i Patrik Sinković iz vinarije San Mauro, čije je Vino prijateljstva nagrađeno zlatnom medaljom na ocjenjivanju vina Vino Slovenija Gornja Radgona 2020. „Ime je stiglo od ideje da se takvo vino pije samo u krugu dragih nam osoba i da se njime nazdravlja prijateljstvima koja traju.“, rekao je … Objava SAN MAURO NONNO I VINO PRIJATELJSTVA – aromatična vina bujskih brežuljaka pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • WOW-ice prezentirale Decanterove dobitnike

    13. listopada nije bio zastrašujući petak 13., nego dan kad je popularna zagrebačka, ali i riječka i splitska ženska vinska udruga WOW (koja će iduće godine slaviti jubilarnu 10.godišnjicu), upriličila jednu važnu prezentaciju. Na čelu s art-direktoricom WOW udruge, Vlastom Pirnat, agilnom članicom i vinskom connoiseurkom Manuelom Maras te istaknutom poduzetnicom Anom Lisak – upravo … Objava WOW-ice prezentirale Decanterove dobitnike pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.