Hedonist Gourmet Festival

Hedonist Gourmet & Wine u petak 25. i 26.10.2019 organizira svoj treći godišnji event, na kojem će nastupiti vodeći Chef-ovi Hrvatske gastronomije. U razdoblju od 14:00 – 19:00 sati za Vas će Fingerfood zalogaje spremati Mate Janković, David Skoko, Hrvoje Zirojević, Dragan Jovanović i Mate Sučić.

Gala večera

Petak 25.10.2019 u 20:00 sati vrijeme je rezervirano za Gala večeru.
Gala večera se održava u ambijentu restorana Bevanda.
Janez Bratovž, Deni Srdoč, Petra Jelenić, Robert Benzija i Konrad Vulić za Vas pripremaju raskošnu večeru sljubljenih s vinima vodećih Hrvatskih vinarija.

Mjesta za ručak ograničena su za 80 osoba po cijeni od  600.00kn.
Svoje mjesto možete rezervirati na hedonist@tremissis.hr .

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

  • VERALDA ove subote u CHEESE BAR-u

    Istra nas nastavlja uzbuđivati i ove subote 16.11.2019 u 12.00h  u Wine & Cheese Baru jer u gostima imamo VERALDA VINA. Uz novi, a već sad vrlo slavni Veraldin Xtrian 2018 te Ambru i Narciso, za glavnu senzaciju naših nepca zadužen je čaroban spoj svježih kamenica i otmjenih mjehurića poznatog Veraldinog ružičastog pjenušca Xtrian Brut!   Objava VERALDA ove subote u CHEESE BAR-u pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • UDRUGA BELICA KASTAV manifestacija Provajmo ovoletno od Belice

    Kastavska Udruga Belica koja je s istoimenom kupažom napravila iznimno velike pomake te ju dovela do razine zlatnih i srebrnih odličja na ozbiljnim vinskim smotrama, u petak s početkom u 15 sati u Loži, na ulazu u starogradsku jezgru, organizira manifestaciju “Provajmo ovoletno od Belice”. Manifestacija je tradicionalna, riječ je u sve raširenijoj degustaciji najmlađih … Objava UDRUGA BELICA KASTAV manifestacija Provajmo ovoletno od Belice pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • BIBICH, POLETTI I KABAJ – tri velika vinara na subotnjoj špici točila svoja vina

    Neće biti lako pretočiti u riječi, u slova, sve ono što se u subotu doživjelo na događanju Vinska faca poslije placa koje je po 4. put u centru Zagreba u dućanu Witrina Zagreb okupilo važne „vinske face“. Znalo se da dolaze 3 velika vinara, znalo se da dolaze 3 velika imena, a sada se prvenstveno … Objava BIBICH, POLETTI I KABAJ – tri velika vinara na subotnjoj špici točila svoja vina pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.