Hedonist Magazin

Hedonist Magazin Hedonizam nikad nije bio tako zabavan

 • Zadivljujuće destinacije za odmor u prirodi
  by Hedonist team on 10.07.2020 at 11:23

  Nakon što su nekoliko tjedana proveli zatvoreni kod kuće, mnogi putnici željni su promjene okoline. Svi sanjamo o ponovnom istraživanju svijeta kada to opet bude moguće, bez obzira na to priželjkujemo li lutanje po beskonačnim krajolicima izvan naša četiri zida ili se želimo ponovno izgubiti u velikim gradovima. Prema nedavnom istraživanju koje je Booking.com proveo … Objava Zadivljujuće destinacije za odmor u prirodi pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

 • ROVINJ ART & MORE…
  by Hedonist team on 10.07.2020 at 10:54

  Nakon uspješne premijerne sezone ROVINJ ART & MORE… ovog ljeta ide dalje usprkos izazovnoj sezoni! Usprkos izazovima koje donosi koronom obilježena turistička sezona, a koji nisu samo financijske prirode, festival Rovinj Art & More… ide dalje. Štoviše, usprkos svemu, ovog ljeta nudi – više! Umjetnički direktor festivala, Ronald Braus kaže: „Osobno smatram da se zbog … Objava ROVINJ ART & MORE… pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

 • NEW YORK TIMES Hrvatska na popisu zemalja otvorenih za američke građane
  by Hedonist team on 08.07.2020 at 09:27

  Renomirani američki dnevni list čiju web stranicu mjesečno posjećuje više od 400 milijuna čitatelja, The New York Times, uvrstio je Hrvatsku na popis otvorenih zemalja za američke građane, izvijestila je Ina Rodin, direktorica Predstavništva HTZ-a u New Yorku. U članku naziva „Američki sam građanin, gdje u svijetu mogu putovati?“, Hrvatska je istaknuta kao jedina od rijetkih zemalja na Mediteranu trenutno otvorenih za … Objava NEW YORK TIMES Hrvatska na popisu zemalja otvorenih za američke građane pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

 • WINE&HERITAGE HOTEL ROXANICH u subotu II. Roses & Wine event

  U Wine & Heritage hotelu Roxanich u subotu 11. srpnja 2020. godine s početkom u 19 sati, održat će se II. Roses & Wine event. Nakon što je prvi, održan u lipnju, bio iznimno uspješan s odličnim odazivom, sada se priprema i drugo izdanje. I dok je lipanjski imao naglasak na okuse i mirise unutrašnje … Objava WINE&HERITAGE HOTEL ROXANICH u subotu II. Roses & Wine event pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

 • Održan prvi PINK WEEKEND powered by Premium Visa

  S obzirom da 8. PINK DAY koji se inicijalno trebao dogoditi u ožujku, a onda je zbog COVIDA19 odgođen za lipanj kada ipak nije mogao biti održan zbog posljedica potresa u muzeju Mimara, organizatori su se prebacili u digitalni medij – barem do ožujka 2021. kada se nadaju odžati još bolji, bogatiji i sadržajniji PINK … Objava Održan prvi PINK WEEKEND powered by Premium Visa pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

 • VINA od DAVNINA

  Ministrica poljoprivrede Marija Vučković dodijelila je diplome vinarima za šampionska vina u pojedinim kategorijama u sklopu projekta pod nazivom „VINA od DAVNINA“. Povjerenstvo sasatavljeno od  ocjenjivača (enologa), ocijenilo je 159 uzoraka vina proizvedenih od 30 autohtonih sorti različitih godina berbeod 77 vinarate je dodijeljeno 7 šampionskih odličja najbolje ocjenjenim vinima u pojedinim kategorijama. Treće ocjenjivanje … Objava VINA od DAVNINA pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.