Hedonist Magazin

Hedonist Magazin Hedonizam nikad nije bio tako zabavan

 • RECEPT ZA SAVRŠENE WELLBEING BLAGDANE
  by Hedonist team on 08.12.2019 at 12:29

  Iako su blagdani sinonim za uživanje u kućnoj atmosferi sa svojim najdražima, zašto ih ne biste proveli na putovanju koje će vas dodatno zbližiti? Terme Laško nude idiličan zimski doživljaj, opuštanje u ayurvedskom wellnessu i guštanje u domaćim kolačima  Krenite s uživancijom od jutra. Dugo spavanje i razbuđivanje u velikom krevetu u lijepo dizajniranom prostoru … Objava RECEPT ZA SAVRŠENE WELLBEING BLAGDANE pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

 • SEVERINA ODRŽALA NAJEMOTIVNIJI KONCERT PRED PREPUNOM ARENOM
  by Hedonist team on 08.12.2019 at 12:18

  S više od 20 tisuća ljudi, Severina oborila rekord Arene Zagreb, srušivši svoj vlastiti iz 2013. godine  Nakon spektakularnih koncerata u Splitu i Beogradu, u sklopu velike turneje ‘The Magic Tour’, sinoć se i Zagreb naklonio najvećoj regionalnoj zvijezdi – Severini. Iako dupkom puna, Arena je bila premala za sve one koji su uživo htjeli … Objava SEVERINA ODRŽALA NAJEMOTIVNIJI KONCERT PRED PREPUNOM ARENOM pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

 • NOVI ZINFANDEL’SOV jelovnik – sjajna galerija slika jela s potpisom chefice kuhinje
  by Hedonist team on 07.12.2019 at 14:27

  Ane Grgić donosi kolekciju fantastičnih sljedova, nadahnut je zimskim namirnicama i stavlja naglasak na lokalni uzgoj  Poznata chefica kuhinje zagrebačkoga hotela Esplanade Ana Grgić lansirala je ovih dana novi à la carte jelovnik u kojemu spaja inovativan pristup i kreativan dizajn jela s privlačnim zimskim okusima, a rezultat je slasna doza umjetnosti na tanjuru koja … Objava NOVI ZINFANDEL’SOV jelovnik – sjajna galerija slika jela s potpisom chefice kuhinje pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

 • PRINČIĆ, BIKICKI I ŠEMBER – Vinska faca poslije placa vol. 5

  Posljednja vinska faca u ovoj godini i 5. po redu opet opravdava svoj naziv. I ovaj put zaigrali smo se s prirodnim vinima i donosimo vam 2 tj. 3 atrakcije. Prva se zove Đorđe Bikicki i mnogi ga smatraju pokretačem orange revolucije u srpskom vinarstvu. Njegova vina dolaze s položaja Banoštor – jednima od najboljih … Objava PRINČIĆ, BIKICKI I ŠEMBER – Vinska faca poslije placa vol. 5 pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

 • MAGNUM MONDAY & ČVARCI

  Na zanimljivom i neuobičajenom predstavljanju dva prijateljska slovensko-hrvatska vinska projekta, već uhodanog 4. Salona pjenušavih vina i novog festivala za mlade 1.Vinskog univerzuma u Zagrebu, informacije o oba događanja iznesene su na radionici sljubljivanja čvaraka i pjenušaca pod nazivom „Magnum Monday“ na Vuglec bregu, koju je osmislila i moderirala prof. Marija Vukelić, direktorica Salona pjenušavih vina … Objava MAGNUM MONDAY & ČVARCI pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

 • VINA JAKOPIĆ na promociji predstavila raskoš svojih vina

  Vina Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila raskoš svojih etiketa Spoj modernog i ugodnog ambijenta novootvorenog International Business Hotela, izvanrednih vina Jakopić i jedinstvenih kreacija sa snažnim autorskim potpisom chefa Hrvoja Nakića kreirali su nezaboravno predblagdansko gastronomsko iskustvo. Vinarija Jakopić predstavila je ponajbolje etikete sorti pušipel, graševina, rajnski rizlig, sauvignon, silvanac zeleni i muškat žuti. … Objava VINA JAKOPIĆ na promociji predstavila raskoš svojih vina pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.