Ivan Pažanin

Ivan Pažanin poznat je kao kuhar, i jedna od omiljenih TV zvijezda koja je svoje bogato iskustvo pokazala u kulinarskim emisijama poput “Tri, dva, jedan – kuhaj”.


Ivan Pažanin je pohađao Ugostiteljsku školu u Splitu, a kako je još kao dijete bio zaljubljen u kuhanje, već je na početku školovanja napravio veliki korak prema budućoj karijeri profesionalnog kuhara radeći u prestižnom splitskom restoranu.

Ivan Pažanin rođen je 7.11.1984. godine u Splitu. Odrastajući u Splitu već je od malih nogu pokazivao zainteresiranost prema kuhanju i raznim specijalitetima.

Ivan najviše voli spremati ribu i plodove mora i priznaje kako mu je mediteranska kuhinja pravo nadahnuće, ali to ne znači da se neće okušati u spremanju raznih mesnih jela s rižom i tjesteninom. Omiljeno autorsko jelo mu je steak od dimljene hobotnice.
U slobodno vrijeme voli pogledati nogomet i dobre filmove, družiti se s prijateljima i piti kavu na suncu uz more. Ističe kako mu je sunce jako bitno i bez njega ne može zamisliti život.

NOVOSTI