Izlagački program

PETAK I SUBOTA 25. – 26.10.2019.

Panel rasprave i degustacije Amadria hotel ČETIRI OPATIJSKA CVIJETA

Kristalna dvorana hotela Kvarner Opatija

– 14:00 – 19:00  Degustacija vina 60 biranih vinarija hrvatske
– Live Cooking show – Mate Janković, David Skoko, Hrvoje Zirojević, Dragan Jovanović i Mate Sučić

GALA VEČERA 25.10.2019 u 20:00h

  • Restoran Bevanda Opatija
  • 5 slijedova uz 7 vrhunskih vinara
  • Kuhaju: Janez Bratovž, Deni Srdoč, Petra Jelenić, Robert Benzija i Konrad Vulić

**Mjesta za Gala večeru ograničena su za 80 osoba po cijeni od 600 kn po osobi.
Svoje mjesto možete rezervirati na hedonist@tremissis.hr

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

  • Koji nas trendovi očekuju u svijetu vina u 2021.?

    Virtualna degustacija, briga o okolišu i zdravlju, online prodaja, naglasak na lokalnom i vrhunskom, nisu zaobišli ni globalnu vinsku industriju Prošle godine više nego ikad prije vinska je industrija osjetila posljedice globalne krize i malo je vjerojatno da će se prvih mjeseci 2021. bilo što promijeniti. Stroge epidemiološke mjere još su na snazi pa je … Objava Koji nas trendovi očekuju u svijetu vina u 2021.? pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • POZNATA HRVATSKA UMJETNICA OKO ZASLUŽNA ZA NOVI IZGLED NAJBOLJEG SVJETSKOG GINA

    Svaki Old Pilot’s Art Edition ručno je numeriran, jedinstven i neponovljiv, što čini ovaj hrvatski gin najoriginalnijim poklonom Prosinac je tradicionalno mjesec darivanja, a ove godine više nego ikad porasla je savjest o poklonima koji su originalni, pričaju neku svoju posebnu priču, a u idealnom scenariju su hrvatskog porijekla. Upravo jedan takav krije se pod nazivom … Objava POZNATA HRVATSKA UMJETNICA OKO ZASLUŽNA ZA NOVI IZGLED NAJBOLJEG SVJETSKOG GINA pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • CHEF’S BEER pivo s umjetničkim potpisom

    Pivo nastalo iz jedinstvene suradnje pivara, vinara i chefa vrhunske kuhinje, nastalo kombiniranjem najfinijih sastojaka, majstorske vještine i stoljetne tradicije… s modernim zaokretom. Kompleksno pivo, punoga sladnog tijela, relativno visokoga udjela alkohola, sa savršeno izbalnsiranim voćnim, slatkastim i drvenastim aromama. Ipak, neopisivo u potpunosti jer je zamišljeno kao dio gastronomskog iskustva. U sljubljivanju s hranom, u  … Objava CHEF’S BEER pivo s umjetničkim potpisom pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.