Izlagački program

PETAK I SUBOTA 25. – 26.10.2019.

Panel rasprave i degustacije Amadria hotel ČETIRI OPATIJSKA CVIJETA

Kristalna dvorana hotela Kvarner Opatija

– 14:00 – 19:00  Degustacija vina 60 biranih vinarija hrvatske
– Live Cooking show – Mate Janković, David Skoko, Hrvoje Zirojević, Dragan Jovanović i Mate Sučić

GALA VEČERA 25.10.2019 u 20:00h

  • Restoran Bevanda Opatija
  • 5 slijedova uz 7 vrhunskih vinara
  • Kuhaju: Janez Bratovž, Deni Srdoč, Petra Jelenić, Robert Benzija i Konrad Vulić

**Mjesta za Gala večeru ograničena su za 80 osoba po cijeni od 600 kn po osobi.
Svoje mjesto možete rezervirati na hedonist@tremissis.hr

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

  • MATEJ ZARO I UROŠ ROJAC – dvije nezaobilazne adrese za ozbiljne ljubitelje prirodnih vina

    Ako ste u konstantnoj potrazi za novim vinskim uzbuđenjima i preferirate, k tome, prirodna vina, onda su ova dva vinara iz Slovenske Istre adrese koje obavezno morate posjetiti: Matej Zaro(Izola) i 14 km dalje prema unutrašnjosti Uroš Rojac(malo mjesto Gažon). Oba vinara posvećena su u najvećoj mjeri autohtonim sortama – malvaziji istarskoj i refošku– , dolaze … Objava MATEJ ZARO I UROŠ ROJAC – dvije nezaobilazne adrese za ozbiljne ljubitelje prirodnih vina pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • BEOWINE OKUPIO BROJNE IZLAGAČE velika popularnost hrvatskih vina u Srbiji

    Na beogradskom sajmu vina BeoWine, koji se održavao u sklopu 42. međunardonog Sajma turizma, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore predstavilo se se i 12 hrvatskih vinarija – Iločki podrumi, Blato 1902, Kutjevo, Terzolo, Udruga Plavac mali Pelješac, PZ Vrbnik, Testament vinery, Galić vina, Dingač Skaramuča, Belje, Agrolaguna, Feravino. “U posljednje je tri godine rast izvoza … Objava BEOWINE OKUPIO BROJNE IZLAGAČE velika popularnost hrvatskih vina u Srbiji pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • ESPRESSO NIJE NAPITAK, ESPRESSO JE TRENUTAK!

    Doista , kada razgovaram sa ljudima koji piju espresso uvijek spominju senzaciju kao trenutak kojem su osjetili okus i u drugom je okus nepovratno nestao… Dugogodišnji rad bariste obilježavaju komplimenti i osmjesi zadovoljnih klijenata te neiscrpni opisi okusa šalicu za šalicom, kao da sa svakim želimo zajedno doživiti taj trenutak. Zastrašujuć pogled klijenta kada mu … Objava ESPRESSO NIJE NAPITAK, ESPRESSO JE TRENUTAK! pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.