Janez Bratovž

Svjetski poznati kuhar Janez Bratovz uvijek je bio definiran njegovom snažnom željom da pronađe savršenstvo. Njegove kulinarske kreacije su odvažne i originalne. Ukusit ćete ukus izvrsnih tanjura; prepustite se očaran potpuno novim kulinarskim iskustvom.

Janez Bratovž poznato je ime u svijetu vrhunske gastronomije. Radio je u restoranima s tri Michelinove zvjezdice – poput kultnoga “Da Vittorio” u Bergamu, a njegova je ljubljanska “Restavracija JB” uvrštena na svjetski Top 50 utjecajnoga gastronomskog vodiča “San Pellegrino”.

“Daily Meal” svrstava Janezov JB među deset najboljih europskih restorana!

Kreativan, inovativan, moderan, uvijek nas iznenadi kompleksnošću okusa, boja i mirisa. Uvijek maštovito i spretno spaja lokalne namirnice, autohtone okuse i moderne forme.

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

  • PRINČIĆ, BIKICKI I ŠEMBER – Vinska faca poslije placa vol. 5

    Posljednja vinska faca u ovoj godini i 5. po redu opet opravdava svoj naziv. I ovaj put zaigrali smo se s prirodnim vinima i donosimo vam 2 tj. 3 atrakcije. Prva se zove Đorđe Bikicki i mnogi ga smatraju pokretačem orange revolucije u srpskom vinarstvu. Njegova vina dolaze s položaja Banoštor – jednima od najboljih … Objava PRINČIĆ, BIKICKI I ŠEMBER – Vinska faca poslije placa vol. 5 pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • MAGNUM MONDAY & ČVARCI

    Na zanimljivom i neuobičajenom predstavljanju dva prijateljska slovensko-hrvatska vinska projekta, već uhodanog 4. Salona pjenušavih vina i novog festivala za mlade 1.Vinskog univerzuma u Zagrebu, informacije o oba događanja iznesene su na radionici sljubljivanja čvaraka i pjenušaca pod nazivom „Magnum Monday“ na Vuglec bregu, koju je osmislila i moderirala prof. Marija Vukelić, direktorica Salona pjenušavih vina … Objava MAGNUM MONDAY & ČVARCI pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • VINA JAKOPIĆ na promociji predstavila raskoš svojih vina

    Vina Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila raskoš svojih etiketa Spoj modernog i ugodnog ambijenta novootvorenog International Business Hotela, izvanrednih vina Jakopić i jedinstvenih kreacija sa snažnim autorskim potpisom chefa Hrvoja Nakića kreirali su nezaboravno predblagdansko gastronomsko iskustvo. Vinarija Jakopić predstavila je ponajbolje etikete sorti pušipel, graševina, rajnski rizlig, sauvignon, silvanac zeleni i muškat žuti. … Objava VINA JAKOPIĆ na promociji predstavila raskoš svojih vina pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.