Kontakt

Sloodno nas kontaktirajte putem donje forme:
(obavezno polje)
(obavezno polje)

(obavzno polje)

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

  • Istra u srcu WOW-ica

    U ova teška pandemijska vremena i lošim epidemiološkim uvjetima, grupa se odvažnih članica udruge WOW – iz Rijeke, Istre i Zagreba – ipak odvažila na zanimljiv dvodnevni vinski izlet. Uz strogo pridržavanje propisanih mjera, okupilo se petnaestak članica i simpatizerki, potaknute podacima koji su išli Istri u prilog – s najmanjim brojem slučajeva, ali i  … Objava Istra u srcu WOW-ica pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • Veralda predstavila prvi hrvatski PET – NAT od Terana

    Pét-Nat metoda poznata je kao najstarija inačica pjenušavih vina, a koristila se još u 16. stoljeću na jugu Francuske. Pét-Nat skraćenica je francuske fraze pétillant naturel, što u prijevodu znači prirodna pjenušavost. Oslanjajući se na tradiciju iz 16.-og stoljeća, Veralda, najveća privatna ekološka vinarija u Hrvatskoj, u 2020. godini predstavlja prvi Pet Nat napravljen od sorte Teran. … Objava Veralda predstavila prvi hrvatski PET – NAT od Terana pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • VINA KABOLA – i najobičniji jesenski dan pretvorit će u praznik za nepce

    Ekskluzivna vina Kabola najjednostavnijim jelima od kestena podarit će dozu luksuza i inspirirati vas na izlet na najljepše vinsko imanje nadomak Momjana  Pravi majstori kuhinje pripremaju ga u svim varijantama, od krem juha, preko nadjeva u pečenjima do ukusnog namaza ili vrhunskih slastica. Kesten je simbol jeseni, neodoljiva delicija koja mami i u svojoj pečenoj … Objava VINA KABOLA – i najobičniji jesenski dan pretvorit će u praznik za nepce pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.