Robert Benzia

Robert Benzia chef je dobitnika nagrade za najbolji Hrvatski restoran Vill Ariston

Robert Benzia desetak je godina je radio u Italiji zatim, se vratio u Hrvatsku gdje je nastavio svoju karijeru, a posljednjih nekoliko godina je upravo u Villi Ariston. Robert je istaknuo kako je veliki zaljubljenik u slikarstvo te kako mu je velika želja bila postati umjetnikom, tijekom godina svoj talent i kreativnost je iskoristio na najbolji mogući način i svakodnevno ga izražava na tanjuru.

Voli naglašavati kako živimo u kraju koji je bogat namirnicama i mislim da ih je šteta ne iskoristiti u jelima i spojiti ih u mediteranskoj, u francuskoj kuhinji, u kuhinji za potpun užitak

www.hedonist-magazin.com/wine-drink

  • Koji nas trendovi očekuju u svijetu vina u 2021.?

    Virtualna degustacija, briga o okolišu i zdravlju, online prodaja, naglasak na lokalnom i vrhunskom, nisu zaobišli ni globalnu vinsku industriju Prošle godine više nego ikad prije vinska je industrija osjetila posljedice globalne krize i malo je vjerojatno da će se prvih mjeseci 2021. bilo što promijeniti. Stroge epidemiološke mjere još su na snazi pa je … Objava Koji nas trendovi očekuju u svijetu vina u 2021.? pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • POZNATA HRVATSKA UMJETNICA OKO ZASLUŽNA ZA NOVI IZGLED NAJBOLJEG SVJETSKOG GINA

    Svaki Old Pilot’s Art Edition ručno je numeriran, jedinstven i neponovljiv, što čini ovaj hrvatski gin najoriginalnijim poklonom Prosinac je tradicionalno mjesec darivanja, a ove godine više nego ikad porasla je savjest o poklonima koji su originalni, pričaju neku svoju posebnu priču, a u idealnom scenariju su hrvatskog porijekla. Upravo jedan takav krije se pod nazivom … Objava POZNATA HRVATSKA UMJETNICA OKO ZASLUŽNA ZA NOVI IZGLED NAJBOLJEG SVJETSKOG GINA pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.

  • CHEF’S BEER pivo s umjetničkim potpisom

    Pivo nastalo iz jedinstvene suradnje pivara, vinara i chefa vrhunske kuhinje, nastalo kombiniranjem najfinijih sastojaka, majstorske vještine i stoljetne tradicije… s modernim zaokretom. Kompleksno pivo, punoga sladnog tijela, relativno visokoga udjela alkohola, sa savršeno izbalnsiranim voćnim, slatkastim i drvenastim aromama. Ipak, neopisivo u potpunosti jer je zamišljeno kao dio gastronomskog iskustva. U sljubljivanju s hranom, u  … Objava CHEF’S BEER pivo s umjetničkim potpisom pojavila se prvi puta na Hedonist Magazin.